Thursday, April 9, 2015

A Russian Cod is calling! Треска зовет!

In the struggle of dresses is no winner. Still ahead. But struggle of cod and salmon now comes the real battle. And now the cod is calling. After the publication about 15 kilos of cod, given to me by the Union of Fishermen of Karelia, I got some good tips and recipes for cooking. I share with my readers.



Natalia Solovjeva, TV Russia24
Steamed cod in own juice
Spread on the bottom of a frying pan or griddle onion rings and chopped parsley, put the pieces of fish on top, add pepper, water and oil. Simmer and get useful fish

Irina Larionova, reporter, photographer
For cod in its own juice plus: melt the butter and mix it with a couple of boiled eggs finely chopped hard-boiled. Plus mashed potatoes and cod will be under Polish sauce! Yum!
 Elina Rakhimova
Put a fish on a pillow of browned onions, grate carrot garnish. Life hacking: can (tested on myself and dietary nursing and finicky dog) stew with slices of mandarin oranges on top, it is better to cut in half over the fish. Any fish can be cooked. With tangerine and lemon can be almost without salt.

Треска зовет. Лучшие три рецепта для похудения

В борьбе платьев пока нет победителя. Все еще впереди. Но в борьбе трески и семги сейчас идет настоящая битва. Итак, треска зовет. После публикации о 15 кг трески, подаренной мне союзом рыбопромышленников Карелии, я получила несколько хороших советов и рецептов по приготовлению. Делюсь с моими читателями.

Наташа Соловьева, канал Россия-24
На подушку из лука и петрушки (хочешь помидор положи кружочками) выложи кусочки трески. Чуть соли и черного перца (подави его). И чуть-чуть воды. И под крышку. Будет треска на пару в собственном соку.

Ира Ларионова, интернет-журнал «Лицей»
К треске в собственном соку плюс: растопить сливочное масло и перемешать его с парой вареных вкрутую яиц мелко порезанных. Плюс картофельное пюре и будет треска под польским соусом! Пальчики оближешь!


Элина Рахимова
Надо тушить на подушке из пассерованного лука, натереть морковь на гарнир. Лайфхак: можно (проверенно на себе и диетическом питании престарелых и на привередливой собаке) тушить с дольками мандаринов сверху, лучше резать над рыбой пополам. Любую рыбу можно. С мандарином и лимоном можно почти без соли.

No comments:

Post a Comment