Илья Раковский привез мне две недели назад 13 килограммов трески. Я ем ее до сих пор. Мне кажется, я немного поумнела и постройнела. А с Ильей, который является руководителем Ассоциации рыбопромышленников Карелии, мы поговорили о полезных свойствах рыбы:
- Морские продукты напрямую связаны со здоровым питанием. Рыба
и морепродукты у людей прочно ассоциируются со здоровьем. Все также помнят о
высоких показателях продолжительности жизни у японцев, удерживающих недостижимую
чемпионскую позицию по потреблению рыбы на душу населения в год. Следом за ними
– датчане и норвежцы. Все три нации никак не ассоциируются с толстяками.
Из самых полезных и наиболее доступных пород рыб в нашем
регионе особо стоит ценить треску Баренцева моря.
Для демонстрации пользы трески в здоровом и спортивном
питании будет достаточен один тезис – в 100 граммах трески содержится 18
граммов протеина. По этому показателю этой породе нет равных среди обитателей
северных морей. При этом жиров в этих же 100 граммах будет около 0,3 граммов,
весь жир треска накапливает в печени.
Такие сочетания питательных веществ делают треску важным
элементом диеты людей, следящих за своим образом жизни и питанием. Энергия –
есть, жир – отсутствует, если коротко. При этом вкусно очень. Думаю, именно
поэтому автор блога и обратила свое внимание на этот продукт.
Жители северных широт также чувствуют на себе недостаток
йода. В этом соревновании поставщиков всего полезного треска также на
лидирующих позициях. Всего 180 граммов трески содержат в себе необходимую
дневную дозу для человека.
У трески еще много конкурентных черт по аминокислотам,
кальцию и фосфору.
В треске особенно долго сохраняются питательные вещества,
даже если ее сушить. Поэтому сушеная треска являлась основой рациона во время
многих ранних географических походов и великие открытия состоялись в чем-то
благодаря треске. Американский журналист Курляндский посвятил треске книгу
«Биография рыбы, которая изменила мир».
Так что in cod we trust и ешьте треску – полезнее почти ничего нет! Особенно для соревнующихся в снижении веса.
Ilya
Rakowski brought me 13 pounds of cod two weeks ago. I eat it until now. I think
I'm getting a little smarter and stronger. Ilya, who is the head of the Association of
Fishermen of Karelia, talked to me about the beneficial properties of fish:
-
Marine
products have a direct connection with healthy eating. Associative array of
characters such a balanced approach to nutrition, The most people are relate fish and seafood with helth. Everyone
also remembers the high life expectancy of the Japanese who holding
unattainable championship position on fish consumption per capita per year.
Behind them - the Danes and Norwegians. All three nations not associated with
overweight.
The most useful and the most affordable fish species in our region are particularly worth appreciate is cod from Barents Sea.
The most useful and the most affordable fish species in our region are particularly worth appreciate is cod from Barents Sea.
To
demonstrate the benefits of cod in the health and sports nutrition will be
sufficient one thesis - 100 grams of cod contains 18 grams of protein. For this
indicator, this breed has no equal among the inhabitants of the northern seas. By
the way 100 grams contains only 0.3 grams of fat, all fat accumulates in the
liver of cod.
This combination
of nutrients makes an important element of the cod diet for people who looking for their way of life and
nutrition. It have energy, have not fat
and very tasty. I think that's why the author of the blog pays attention
to this product.
The norden also feeling the lack of iodine. In this competition between suppliers of useful products a cod also has leading positions. Only 180 grams of cod contain the necessary daily dose for humans.
The norden also feeling the lack of iodine. In this competition between suppliers of useful products a cod also has leading positions. Only 180 grams of cod contain the necessary daily dose for humans.
There are
still many cod competitive features on amino acids, calcium and phosphorus.
The cod is particularly long retain nutrients, even if it is dry. Therefore, dried cod was the basis of the food during many early geographical hikes and great discoveries took place because of cod. Famous American journalist Kurlandskii wrote a book "Biography of fish that changed the world."
That’s why “In
cod we trust!”. Eat fish - useful and healthy! Especially for competing in
weight loss.
No comments:
Post a Comment